5 érv a Szelfi OFF mellett

2023.06.20

A mindennapi rohanásban újabb és újabb rétegben rakódik az emberre a stressz és a fáradtság, ami egy idő után már fel sem tűnik. Csak azt vesszük észre, hogy fáradtak vagyunk, nem érezzük magunkat komfortosan a bőrünkben. Ez a jelenség egyre gyakoribb, főként a városi környezetben élő gyerekek körében. 


Mi lehet a megoldás? Irány a szabadba!

Már gyerekként is sokat jártam az erdőt és lenyűgözött a szépsége, összetettsége. Felnőttként azt látom, hogy az emberek többsége ugyanígy érez, de a hétköznapok rohanásában egyszerűen nincs idejük megállni és csodálni a pillanatot.

Ezt szeretném megadni mindenkinek, aki részt vesz a túráimon.

A fotózással is hasonló okokból kezdtem el foglalkozni: szeretném a hétköznapi csodákat megörökíteni, hogy a néző szinte érezze az erdő illatát, a haját lobogtató szelet és hallja a madarak csicsergését.

A túráimon meg tudom adni mindenkinek azt az örömöt, hogy kiszabaduljon a természetbe és a fotóim segítségével haza is vigye az élményeket.


Budapesttől is csupán másfél óra autóútra található Bakonynána, a Bakony egyik eldugott kis ékszerdoboza, a Római-fürdő vízesés és sok egyéb szépség. Érdemes itt körülnézni,  hiszen nem csupán túrázni lehet, hanem egyéb szabadidős programokon is részt vehettek. A faluban számos szálláslehetőség van, de közel van Zirc, a Bakony fővárosa is.


És miért pont a Szelfi OFF Túrákat válaszd?

1. Csodálatos, meseszerű erdőben kirándulhattok.

2. A piknikkosaratokban finomabbnál-finomabb ételek lesznek. 

3. Családias környezetben élvezhetitek az erdő csendjét pár órán át.

4. Megismerkedhettek a bakonyi erdők élővilágával és a környék geológiájával.

5. És nem utolsó sorban fotókon is megörökítjük a kirándulást, hogy meg ne kopjanak az emlékek az évek során. Várlak Benneteket sok szeretettel Bakonynánán a Falu Végén!